Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se musí vypořádat s dvěma velmi rozdílnými hrozbami. (Disney+)

Recenze (57)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noční Tatooine mě vzrušuje snad ještě víc, než pohled na to město za světla všech sluncí. A prostřihy na Kamino to celé jen umocňují. Vážně žeru nostalgii podanou surovým způsobem. Tak jiným, než filmová prasologie 7-9.  Rancorn nemohl přijet s větší bestií, než je samotný Danny Trejo. To bylo to nejlepší filmové spojení bestie s člověk všech dob. Tuskenů mi bylo líto, ale nahradila je nová jízda. Mladiství delikventi včele se sexy Sophie Thatcher. To beru. Nemůžu si pomoci, ale už jen kvůli souboji Boba Fetta s Krrsantanem dávám plný počet. Tohle surové podání SW universa beru všemi deseti. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boba musí opäť hájiť svoj nárok na trón a postaví sa Hutom, ktorý sa nakoniec zdajú nároku na trón lebo majú zrejme viac informácií ako chudák Boba. Púštny ľudia doplatili na svoju teritoriálnu nadradenosť. Prevedenie: To čo sa formovalo celé dve časti sa spláchlo do koša jednou časťou. P/šťania sú mŕtvy, Hutovia sú preč a sme svedkami extrémne pomalej naháňačky na LGBTI vznášadlách. 55% ()

Reklama

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne tak dobré, jako předešlá epizoda, ale stále za mě velmi dobře odvedená práce. Musím říct, že z Fetta na mě sálá atmosféra Star Wars mnohem víc, než z Mandaloriana. A jak zde někdo píše o tom respektu k Bobu Fettovi, byl považován za mrtvého a 5 let se toulal pouští. Je logické, že si ten respekt zase musí vzít zpátky. Ostatně, to je hlavní myšlenka celého seriálu. … Pro tento díl 3 z 5. ()

zborja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čerstvě po shlédnutí. Jestli za tím stojí motorkářský gang nebo Pikeové, to je jedno. Boba si je najde a..., třeba je skrmí svému novému..., zatím mu říkejme Mazlík. A věřím, že ho Machete vytrénuje natolik, že z jeho hřbetu by ani Palpatine nezpochybnil Fettovo postavení.  Ale vážně, jakmile bylo za horizontem vidět dým, tak jsem slzu uronil. Pro odlehčení mě dost pobavila honička v ulicích. Ti mladí jsou k pokukání. A jejich stroje? Vrátilo mě to do dob, kdy mě děda vozil na babetě a to byla velká sranda. Začínám přicházet na chuť i Fennec, která mě do této epizody spíše rušila. A co dál? Wookiejský zabiják, jednotka C3, pit droidi a drobný odkaz na Mandu. Je to čím dál lepší :-) PS: musím si o malého Mazlíka napsat ježíškovi. ()

Sombreri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery. Po jiskře naděje z druhého dílu se opět dostáváme dolů.. nevím co mi vadí víc, jestli nablískané spídr/vespy, které do světa Star wars absolutně nesedí, stejně jako gang mladých cyber punkerů (co to jako sakra mělo být??). K tomu přičtěme nelogické motivace postav a stále velice slabé triky, kdy i pětileté dítě s pastelkami by "odborníky" od Disneyho strčily do kapsy. Jediné plus tohoto dílu je Danny Trejo, to bylo překvapení, které jsem očekával už od prvního dílu. Tedy se opět stávám silně skeptickým a zklamání z prasáckého přístupu Disney se prohlubuje. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • První záběr dílu ukazuje detailní pohled na mnicha Řádu B’marr, tzv. „mozky v nádobách“, které lze vidět již v Návratu Jediho (1983). Členové tohoto řádu se vzdávají svých fyzických těl, aby se stali droidy bez pocitů se schopností žít prodloužený život jako pouhopouhý mozek. Byli původními obyvateli chrámu, který se stal Jabbovým palácem. (Veskoslav)
  • Během pronásledování speederů jsou vidět následující typy droidů: protokolární droid, astromech (R2) jednotka táhnoucí vozík, pit droid, několik myších droidů a droid ES-PSA Rickshaw. (LUKICKK)

Reklama

Reklama