foto

Nicolas Vogel

  • nar. 27.5.1925
    Paříž, Francie
  • zem. 17.9.2006 (81 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Frère Irlandais, Le (TV film)
1995 Bídníci 20. století
Parazit (TV film)
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
1991 Irlandaise, L' (TV film)
1983 Garçon !
1981 Zvláštní případ
Špinavá záležitost
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
Věž rukojmí (TV film)
À une voix près... ou La naissance de la IIIe république (TV film)
1979 Policajt nebo rošťák
1978 Temps d'une république: Un soir d'hiver, place de la Concorde, Le (TV film)
1976 Mado
1975 Cikán
1974 Vincent, François, Paul a ti druzí...
1973 Den Šakala
1972 César a Rosalie
Smůla
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 Petit matin, Le
1968 Fille d'en face, La
Nepřemožitelná Leontýna
1967 J'ai tué Raspoutine
Noc generálů
1966 Protigangová brigáda
1963 Abominable homme des douanes, L'
Strip-tease
1962 L'éducation sentimentale
Le Crime ne paie pas
Nůž v ráně
1961 L'Affaire Nina B.
Puits aux trois vérités, Le
Vergini di Roma, Le
1960 Callaghan remet ça
Comment qu'elle est!
Marche ou crève
1959 Les Affreux
Nebezpečné známosti
1958 Un drôle de dimanche
1953 Jeunes mariés
Les Femmes s'en balancent
Môme vert-de-gris, La
1952 Boží soud
Demoiselle et son revenant, La
La jeune folle
Loups chassent la nuit, Les
Počestná děvka
1951 Sous le ciel de Paris
1948 Et dix de der
1947 Bethsabée
Le Bataillon du ciel
1946 Pétrus

TV seriály

1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1979 Miss (TV seriál)
1976 Douze légionnaires, Les (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
Chasse aux hommes, La (TV seriál)
1974 À dossiers ouverts (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Les Chevaliers du ciel (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Le trompette de la Bérésina (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky