foto

Takuja Sató

  • nar. Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

TV seriály

2005 Ičigo Marshmallow (TV seriál)
2004 Midori no hibi (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Princess Tutu (TV seriál)
2000 NieA under 7 (TV seriál)
1995 Street Fighter 2: V (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ičhigo marshmallow

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
2018 Butlers: Čitose Momotose monogatari (TV seriál)
Captain Cubasa (TV seriál)
Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Spirit Pact: Jomi no čigiri (TV seriál)
2017 Idolish Seven (TV seriál)
Sengoku Night Blood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace