foto

Ivonne Schönherr

  • nar. 20.1.1981 (38 let)
    Stollberg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ach, ten můj šéf! 3 (TV film)
2012 Rosamunde Pilcherová: Tajemství starého panství (TV film)
2011 Ach, ten můj šéf! 2 (TV film)
Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Werner - Eiskalt!
2010 Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
2009 Ach, ten můj šéf! (TV film)
2008 Láska s nápovědou (TV film)
ProSieben FunnyMovie - H3: Halloween Horror Hostel (TV film)
2007 Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
War ich gut? (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
Rodný statek (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Emilia
Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
Pod bílými plachtami: Odysea srdcí (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
Weiße Ameisen
2004 Pod bílými plachtami: Kompas lásky (TV film)
Zběsilá jízda
2002 Boy meets girlS
Liebst du mich (studentský film)
Morgen
Wen küsst die Braut? (TV film)
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
1998 Freundinnen und andere Monster

TV seriály

2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
Unter weissen Segeln (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
2000 Biester, Die (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Geliebte Schwestern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky