foto

Jevgenij Krylatov

  • nar. 23.2.1934 (85 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 O Malence
2003 Kolchoz intertejnment
2001 Svěrčok za očagom
1998 Čjornyj okean
1996 Agape
Korolevskaja igra (TV film)
1995 Avantjura
Ljaguška putěšetvennica
1994 Chagi-Tragger
Volšebnik Izumrudnogo goroda
1993 Bravyje parni
My Family Treasure
Tram-tararam, ili buchty-barachty
1992 Bolšoj kapkan, ili Solo dlja koški pri polnoj luně
1991 Igra na milliony
Kogda opazdyvajut v ZAGS...
1989 Ně pokidaj... (TV film)
Právo na minulosť
1987 Akseleratka
Lilovyj Šar
Raz na raz ně prichoditsja
1986 Dopolnitělnoje vremja
1985 Koordinaty smerti
Ně choditě, děvki, zamuž
1984 Jegorka
Moj izbrannik
Osennij podarok fej
Zima v Prostokvašino
1983 Bez osobogo riska
Ja vas doždus
Rozkaz zajmout živého
Талисман
1982 Roditělej ně vybirajut
Serebrjanoje revju
Subbota i voskreseně (TV film)
Čaroději (TV film)
1981 Letka čarodějek
Ostajus s vami
Pravo na vystrel
Priključenija Vasi Kurolesova
1980 Kanikuly v Prostokvašino
Naznačenije (TV film)
1979 Akvanauti
Cirkačonok
Gonka s presledovanijem
Rizikové povolání
S ljubimymi ně rasstavajtěs
Vozvraščenije čuvstv
1978 Konec imperátora Tajgy
Odnofamilec
Troje iz Prostokvašino
1977 Beda
Predatělnica
Prsteny kouzelníka Almanzora
1976 Buďonovka
Klyuch bez prava peredachi
Pohádka o Rusalce
1975 Datla hlava nebolí
Meňjaju sobaku na parovoz
Vkus chalvy
1974 Valkiny parusa
1973 I togda ja skazal - nět...
Išču čelověka
Těšča
1971 Dostojanije respubliki
Kočujuščij front
Och, už eta Nasťa!
1970 Umka iščet druga
Zrodila se láska
1969 Děd Moroz i leto
Moj papa - kapitan
Umka
1968 Film, film, film
1961 Sověršenno serjozno

TV seriály

2009 Annuška (TV seriál)
1985 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1980 Elektronkova dobrodružství (TV seriál)
1977 I eto vsjo o ňom (TV seriál)
1974 Volšebnik izumrudnogo goroda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace