foto

Laila Goody

  • nar. 22.3.1971 (48 let)
    Stavanger, Rogaland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rosemari
2015 Vlna
2012 Detektiv Varg Veum: Chladná srdce
Do tmy
Som du ser meg
2004 Den som frykter ulven
2003 Jonny Vang
2001 Rosmersholm (TV film)
2000 Ballen i øyet
1998 1732 Høtten
1996 Maja Steinansikt
Markus og Diana

TV seriály

2020 Aldri voksen (TV seriál)
2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (11)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Dirdal valley (E05)
další epizody (5)
ZombieLars (TV seriál)
DKS (S02E11)
Torills vafler (S02E07)
Lars forsvinner (S02E04)
další epizody (6)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Herman and Caroline (S01E13)
Invisible Anna (S01E12)
The Gnome (S01E11)
další epizody (7)
Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Jotnir (S02E06)
Fenris (S02E05)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)
1997 Hotel Oslo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky