foto

Laila Goody

  • nar. 22.3.1971 (46 let)
    Stavanger, Rogaland, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rosemari
2015 Vlna
2012 Detektiv Varg Veum: Chladná srdce
Do tmy
Som du ser meg
2004 Den som frykter ulven
2003 Jonny Vang
2001 Rosmersholm (TV film)
2000 Ballen i øyet
1998 1732 Høtten
1996 Maja Steinansikt
Markus og Diana

TV seriály

2017 Valkyrien (TV seriál)
2016 Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Jotnir (S02E06)
Fenris (S02E05)
další epizody (7)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)
1997 Hotel Oslo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace