foto

Tobias Oertel

  • nar. 18.10.1975 (45 let)
    Werneck, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Bozen-Krimi: Blutrache (TV film)
Der Bozen-Krimi: Tödliche Stille (TV film)
2019 Der Bozen-Krimi: Gegen die Zeit (TV film)
Der Bozen-Krimi: Mörderisches Schweigen (TV film)
Jenseits der Angst (TV film)
2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: Am Abgrund (TV film)
Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
Der Sohn (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Dresden Mord - Nachtgestalten
Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2015 Die Wallensteins - Dresdner Dämonen (TV film)
Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht (TV film)
Valentina
2014 Frauenherzen (TV film)
Lola na Hrášku
Mörderhus. Der Usedom-Krimi (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
Na vlnách lásky (TV film)
Verratene Freunde (TV film)
2012 Bamberger Reiter. Ein Frankenkrimi (TV film)
Bella a nesplněný sen (TV film)
Bissige Hunde (TV film)
Das Ende einer Nacht (TV film)
Každý dělá, co umí
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
The Big Black
2010 Bella začíná znovu (TV film)
Blackout (TV film)
Meine Familie bringt mich um (TV film)
Ungesühnt (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Die dunkle Seite (TV film)
Kurzfilmrolle (studentský film)
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
Unschuld
Wucht (studentský film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Kdo je bez viny? (TV film)
Motiv pro vraždu (TV film)
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Trueville (studentský film)
Vorne ist verdammt weit weg
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Für gutes Betragen
Polizeiruf 110 - Heimkehr in den Tod (TV film)
2004 Experiment Bootcamp (TV film)
2003 Familienkreise (TV film)
Nach so vielen Jahren (TV film)
2002 Eine erotische Geschichte
Nicht auszuschliessen, dass er tot ist (studentský film)
Semana Santa
1999 Die Bibliothek von Babel

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Stich ins Herz (S18E07)
Správná dvojka (TV seriál)
Preis der Schönheit (E74)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)
Místo činu (TV seriál)
Happy Birthday, Sarah! (S44E32)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (4)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Auvajs! Pád z kariérního žebříčku (S03E06)
V podezření (TV seriál)
Die elegante Lösung (E17)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Staré železo (S42E23)
2010 Katie Fforde (TV seriál)
Křehké štěstí (E03)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kriminaltango (S07E20)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Těžké rozhodování (S03E02)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Royal Flush (E23)
Místo činu (TV seriál)
Das schwarze Grab (S39E19)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Liebestod (E14)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2006 Stolberg (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
Místo činu (TV seriál)
Zatmění slunce (S37E01)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)