foto

Jim Pacitti

  • nar. Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boone: The Bounty Hunter
Dangerous Games
2015 Pizza with Bullets
2011 A Warrior's Heart
2010 Dostaň ho tam
2006 Storm of the Dead

TV seriály

2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Unknown Subject (S07E12)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a tlustá paní (S02E07)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace