Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

misterz 

všechny recenze uživatele

Strelené, uletené, ale pár scénok sa vydarilo, najmä keď sa jednalo o parenie. Dvojka na pohľadanie. Na konci sa síce k trápnemu no zato funkčnému humoru pridalo aj niečo zo sentimentu, no môj celkom pozitívny obraz to našťastie moc nenarušilo. Celkom fajn prekvapenie, Jonah Hill vie pobaviť, aj keď v tomto prípade hral prvé husle skôr Russell Brand. Lepší priemer. 65/100 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mají tě rádi. Jako já, než jsem tě poznal." Koho? No jasně, že Aldouse, který rád líže, kouří, zpívá, filozofuje a monogamně souloží s každou kráskou. Tlustý Aaron se sice také snažil přijít s nějakým tím svým špekem do mlýna, ale jeho snaha zůstala ve stínu motajícího se torpéda zvaného Aldous. Nečinilo mi vážnější potíže pobavit se a taky jsem rád slyšel The Clash, Sex Pistols a podobnou chátru, na niž reagují mé uši značně pozitivně. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Klasická skvělá komedie kterou produkoval sám mistr Apatow. Čekal jsem linii ve stylu dostaň rockera z bodu A do bodu B, ale naštěstí tomu tak není a v půlce filmů se prohrubuje vztah mezi rockerem a Greenbergem. Casting je skvělý tak jako u všech filmů od Apatowa, protože nebere do hlavních rolí žádné nažehlené hezounky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vožíračky, obvykle ještě spojený s fetovačkama, tradičně brutální a Jonah Hill s Russellem Brandem to tu v první hodině rozjížděj, jak se sluší a patří, navíc Russell Brand je fakt exkluzivní hovado a nevynechá jedinou přílěžitost, jak se pořádně zmrskat a nadopovat, druhá půlka už ale trošku zaostává, ubyde zábavnejech situací a celý se to už sune k očekávanýmu konci, ale i tak jsem se pobavil, nicméně jsou lepší a hlavně zábavnější komedie podobnýho party stylu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Aldous Snow je jedna z posledních rockových hvězd. A ten nejnevyspitatelnější potměšilej zmrd na světě ..... Sex, drogy a Rock'N'Roll. Asi bude rozhodující, jakým způsobem se k filmu postavíte. Jestli A: I rockeři mají svá traumata.... nebo za B: Jde o komedii (?) z dílny APATOW Production. Sám nevím, která volba je tou lepší. Sympatický rockový rytmy jsou ubíjeny spoustou zbytečných keců a film postupně ztrácí grády. Chtěl bych víc rocku, víc vtipu, kratší stopáž. Řešit vztahy mají ,,popíci“ a ne rockeři! Nejspíš je nejlepší to brát jako výlet do světa šoubyznisu a spokojit se se zjištěním, že bejt rocková hvězda není jednoduchý. Sex, drogy a Rock'N'Roll by totiž vážně nezvládl každej. Nezávidím jim! KECÁM!!! Žiju tak taky! Jen mě nikdo nezná... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vím naprosto přesně kdo jsou Mars Volta. 2.) Zajímá mě zákulisí života rockové hvězdy (koho kurva ne?). 3.) Chci slyšet písničky z alba, který se umístilo v žebříčku hned za hladomorem a válkou. 4.) Chtěl bych si koupit Osud. 5.) Nevím, koho si má brát Lars Ulrich. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne Víte, že? Film je v podstatě pseudopokračováním komedie Kopačky? A že ve filmu zazní nejen songy kapel (např.) The Clash, Sex Pistols, ale také Infant Sorrow nebo Jackie Q? (Co na tom, že jste na jejich koncertě asi nebyli.....) A že tu uvidíte třeba Pink, Christinu Aguileru nebo bubeníka Metallicy Larse Ulricha, kterak hrají sami sebe? ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Během jedné ze scén s Aaronem (Jonah Hill) a Daphne (Elisabeth Moss) došlo k zemětřesení o síle 4.0 stupně Richterovi škály. Vystrašené výrazy obou herců jsou součástí DVD. (Dr Lizal)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama