foto

Hugues Quester

  • nar. 5.8.1948 (71 let)
    Échemiré, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Si cinq rois valaient cette dame
2000 Diamantové náušnice (TV film)
La Chambre obscure
1997 Pánev Johna Waynea
1996 Souvenir
1994 Grande petite
Mina Tannenbaum
1993 Mauvais garçon
Tři barvy: Modrá
1991 Des cornichons au chocolat (TV film)
1990 Jarní příběh
Matins chagrins, Les
Sniper (TV film)
1989 Gueule d'arnaque (TV film)
Je těžké být Bohem
1988 Notte, un sogno, Una
1986 Anne Trister
Hôtel du paradis
Rue du départ
1985 Escalier C
Parking
Visage de chien
Země nikoho
1984 Polar
Ville des pirates, La
1983 Une pierre dans la bouche
1982 Le château de l'Amaryllis (TV film)
Noc ve Varennes
1980 Honorable société, L'
1979 Adolescente, L'
1976 Je t'aime moi non plus
1975 La chair de l'orchidée
1974 Un matin de juin 40 (TV film)
1973 George qui?
La rose de fer
1972 L'Etrangleur
Quelque part quelqu'un
1971 Schůzka v Bray
1969 Mister Freedom

TV seriály

1999 La crim' (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1992 Alpské lyceum (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
1987 Passions de Céline, Les (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Gueule d'Arnaque (E32)
Le Salon du prêt-à-saigner (E19)
Noces de soufre (E07)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tváří v tvář (TV seriál)
2002 Franz Kafka, lettres à Felice et à Milena (TV film)
1984 Cinématon

Host

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky