foto

Karen Badalov

  • nar. 28.3.1965 (52 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mafija
2015 Glavnyj
Píseň písní
2014 Na dně
2013 Paradžanov
Vsjo vključeno 2
2012 Dirižjor
Match
S novym godom, mamy!
2011 Jolki 2
Samyj lučšij film 3-DE
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2008 Nasledniki
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2007 Křemen
2006 Dikari
Průsmyk smrti (TV film)
2003 Být mladý
2001 Kollekcioněr
1995 Orjol i reška

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace