foto

Karen Badalov

  • nar. 28.3.1965 (53 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mafija
2015 Glavnyj
Píseň písní
2014 Na dně
2013 Paradžanov
Vsjo vključeno 2
2012 Dirižjor
Match
S novym godom, mamy!
2011 Jolki 2
Samyj lučšij film 3-DE
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2008 Nasledniki
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2007 Křemen
2006 Dikari
Průsmyk smrti (TV film)
2003 Být mladý
2001 Kollekcioněr
1995 Orjol i reška

TV seriály

2017 Fors-mažor (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace