foto

Thomas Trabacchi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Naléhavé zjevení
2017 Nico, 1988
Příběhy lásky, které se nehodí do tohoto světa
2016 Un Bacio
2015 Uno per tutti
2014 L'assalto (TV film)
La strada dritta (TV film)
2013 Altri tempi (TV film)
2012 Il caso Enzo Tortora - Dove eravamo rimasti? (TV film)
Il sogno del maratoneta (TV film)
Marie z Nazaretu (TV film)
Román o jednom masakru
Santa Barbara (TV film)
2011 Boris - Il film
Quando la notte
2010 Barneyho ženy
C'era una volta la città dei matti... (TV film)
2008 Aspettando il sole
Rino Gaetano - Ma il cielo è sempre più blu (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Exodus (TV film)
Liberi di giocare (TV film)
Láska a válka (TV film)
2006 Attacco allo stato (TV film)
2005 Febbre, La
2004 Ukrývané děti (TV film)
2003 Doppio agguato (TV film)
Ora o mai più
2002 Jak na manželství
Maria Josè, l'ultima regina (TV film)
Ohnivá linie: Bitva u El Alameinu
2001 Giorni
2000 Padre Pio (TV film)
Podvojné účetnictví Christie Malryho

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
2016 Il sistema (TV seriál)
2015 Non uccidere (TV seriál)
2012 Mai per amore (TV seriál)
2010 Gli ultimi del paradiso (TV seriál)
2008 Quo Vadis, Baby? (TV seriál)
2007 Medicina generale (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
2002 Le ragioni del cuore (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
1997 Linda e il brigadiere (TV seriál)

Dokumentární

2004 La vita è breve ma la giornata è lunghissima

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace