foto

Yi-young Shim

  • nar. 31.1.1980 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sanyang
2013 Ddeugeowoon annyeong
Wonjun sojoonghan sarang
2012 Bom, nun
Samooleui bimil
2011 Siseon neomeo
2010 Dooyeoja
2009 Paju
2006 Aiseukeki
Yeolhyeolnama
2005 Pasongsong gyerantak
2004 Yeogosaeng sijipgagi
2002 Mudjima paemilli
2000 Bongja
Skutečná fikce

TV seriály

2017 Haepi siseuteojeu (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
Boolyaseong (TV seriál)
Byutipul maideu (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Eomeonimeun nae myeoneuri (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Baempaieo geomsa 2 (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2010 Maerineun wibakjoong (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 맨발의 친구들 (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace