foto

Tae-hoon Kim

  • nar. 26.5.1975 (45 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 69se
Geureonghge geureonghge ddo oneul
Misyeon paseobeul
Samjingeurup yeongeotoikban
2019 Malmoi
2018 Leseulleo
Old Love
Penshyeon : wiheomhan mannam
2016 Haru no jume
Skleněná zahrada
Teurik
2015 Seoboojeonseon
Zasněžené stezky
2014 1597: bitva u Myeongryang
Gyeongju
Plačící muž
2013 Boonnoui yoonrihak
Namjjeukeuro twieo
Seolin
2012 Jeomjaengyideul
2011 Hwansanggeukjang
Joseonmyeongtamjeong
Sarangyi museowi
Siseon neomeo
2010 Beseuteuselleo
Muž odnikud
Pyeonghaengiron
2009 Kyeong
2008 Yaktaljadeul
2005 Miseuteo jubukwijeuwang
2004 Žena je budoucností muže

TV seriály

2021 Navillera (TV seriál)
2019 Persona (TV seriál)
Nulová láska (E01)
Sikeuris butikeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Son ggok jabgo jineun seokyangeul baraboja (TV seriál)
2017 Pasukkun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Pantaseutik (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
2012 Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2008 난 네게 반했어 (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky