foto

Bruno Heller

  • nar. 1960
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Advocates, The (TV film)
2000 The Expendables (TV film) - původní scénář
1994 Pax

TV seriály

2016 Gotham (TV seriál)
Transference (S02E22)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
Damned If You Do... (S02E01)
All Happy Families Are Alike (S01E22)
další epizody (4)
2014 Gotham (TV seriál)
Penguin's Umbrella (S01E07)
Selina Kyle (S01E02)
Pilot (S01E01)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
Krev a písek (S04E05)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
další epizody (5)
2007 Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Syn Hádův (S02E02)
Předání moci (S02E01)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Kořist (S01E11)
Egeria (S01E06)
další epizody (7)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Gotham (TV seriál)
Epizoda 13 (S05E13)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
další epizody (13)
2018 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: No Man's Land (S04E22)
A Dark Knight: One Bad Day (S04E21)
A Dark Knight: That Old Corpse (S04E20)
další epizody (11)
2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Queen Takes Knight (S04E11)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Let Them Eat Pie (S04E09)
další epizody (11)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Better to Reign in Hell... (S03E01)
Transference (S02E22)
A Legion of Horribles (S02E21)
další epizody (12)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (11)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Mentalista (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Sexo en serie (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace