foto

Eugène Labiche

  • nar. 5.5.1815
    Paříž, Francie
  • zem. 23.1.1888 (72 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Cappello di paglia di Firenze, Il (TV film) - divadelní hra
Fiaker číslo 21 (TV film) - divadelní hra
1989 Die Affäre Rue de Lourcine (TV film) - divadelní hra
1986 Milovaný Célimar (TV film) - divadelní hra
1985 La Poudre aux yeux (TV film) - divadelní hra
Výlet do Paríža (TV film) - divadelní hra
1982 Emmenez-moi au théâtre: Le voyage de Monsieur Perrichon (TV film) - divadelní hra
1980 Kopilka (TV film) - divadelní hra
1978 Fantastiska pappa (TV film) - divadelní hra
1976 La poudre aux yeux (TV film)
1974 Vražda v ulici Lourcine (TV film) - divadelní hra
1972 Die Reise des Herrn Perrichon (divadelní záznam) - divadelní hra
Gyilkosság a Maxime utcában (TV film)
1971 Slaměný klobouk - divadelní hra
1970 Feleségem hagyatéka (TV film)
Slamený klobúk (divadelní záznam) - divadelní hra
1968 Celimar (divadelní záznam) - divadelní hra
La grammaire (TV film)
1967 Florentiner Hut, Ein (TV film) - divadelní hra
1964 Célimare le bien aimé (TV film) - divadelní hra
Italialainen olkihattu (TV film) - divadelní hra
1963 Teatterituokio: Sattuuhan sitä (TV film) - divadelní hra
1961 Matrimonios juveniles - divadelní hra
1954 Trois jours de bringue à Paris - divadelní hra
1944 Un chapeau de paille d'Italie - divadelní hra
1943 Deux timides, Les - divadelní hra
Il viaggio del signor Perrichon - divadelní hra
1939 Ma tante dictateur - divadelní hra
Slaměný klobouk - divadelní hra
1934 Voyage de Monsieur Perrichon, Le - divadelní hra
1928 Dva nesmělí - divadelní hra
Slaměný klobouk - divadelní hra
1923 Affaire de la rue de Lourcine, L' - divadelní hra

TV seriály

1974 Solomennaja šljapka (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace