foto

Ray Barrett

  • nar. 2.5.1927
    Brisbane, Queensland, Austrálie
  • zem. 8.9.2009 (82 let)
    Gold Coast, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Austrálie
2003 After the Deluge (TV film)
Visitors - Strach na palubě
2002 Dalkeith
1998 In the Winter Dark
1997 Hořící nebe
1996 Brilliant Lies
Hotel de Love
1995 Dad and Dave: On Our Selection
Hotel Sorrento
Singapore Sling: Old Flames (TV film)
1993 No Worries
1991 Waiting
1990 Krvavá přísaha
1988 As Time Goes by
1987 Contagion
Frenchman's Farm
1985 Rebel
Relatives
Záhadná pláž
1984 Conferenceville (TV film)
Kde sní zelení mravenci
1983 Goodbye Paradise
1981 A Dangerous Summer
1980 Cesta divočinou
The Incredible Voyage of Stingray
1979 Tim, opravdová láska
1978 No Room to Run (TV film)
Zpěv o Jimmiem Blacksmithovi
1976 Don's Party
Vypusťte balon
1975 Hostages, The
1974 The Amorous Milkman
1973 Little Laura and Big John
1972 Peer Gynt (TV film)
1971 Revenge
1967 Just Like a Woman
1966 The Reptile
Thunderbirds zasahují
1965 Luther (TV film)
Naked Island (TV film)
1964 Údolí králů
1963 80,000 Suspects
To Have and to Hold
1962 Jigsaw
Mix Me a Person
Reunion Day (TV film)
1961 Touch of Death
1960 Poutníci za sluncem
1954 The Desperate Women

TV seriály

2002 White Collar Blue (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
Correlli (TV seriál)
Fire (TV seriál)
1990 Novinář (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1986 The Challenge (TV seriál)
1985 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Last Bastion, The (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1981 Levkas Man (TV seriál)
Sportovní šance (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1979 Zlatá šachta (TV seriál)
1978 Obviněn a na útěku (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Double Dealers, The (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
Zlo nemá šanci (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Educating Archie (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace