Reklama

Reklama

Daniella Pick

Daniella Pick

nar. 21.11.1983 (40 let)
Ramat ha-Šaron, Telavivský distrikt, Izrael

Biografie

Narodila se do umělecky založené rodiny – její otec Shiva Pick byl jedním z nejpopulárnějších zpěváků ve své zemi (jeho přezdívka byla Král izraelského popu), přičemž řadu svých písní napsal ve spolupráci s manželkou Mirit. Daniella jejich sklony zdědila a rodiče ji podporovali, tudíž jí dopřáli i příslušné vzdělání, ještě podpořené studiem baletu.

Svou profesionální kariéru odstatovala krátce po dvacítce – nejprve jako duo se svou starší sestrou Sharonou a poté sólově, přičemž její styl býval srovnáván například s mezinárodně proslulou Adele. Zároveň s tím využívala i svého mimořádného vzhledu a věnovala se i modelingu, pročež se objevila i na titulních stranách řady izraelských magazínů.

V roce 2009 se v Tel Avivu, na premiéře filmu Hanebný pancharti, seznámila s jeho scenáristou a režisérem, Quentinem Tarantinem. Byl z toho romantický vztah, který sice po třech letech skončil… ale když na něj po čase navázali, vzali to doopravdy vážně. V roce 2018 se vzali a o dva roky později přišel na svět první z jejich potomků.

Zásadnější kariéru u filmu si prý budovat nehodlá, ale přesto jsme ji mohli vidět v malé “čestné roličce” fiktivní herečky Daphny Ben-Cobo v manželově (tehdy ještě přítelově) hitu Tenkrát v Hollywoodu.

ČSFD.cz

Herečka

Reklama

Reklama