foto

Christopher Wilkinson

  • nar. 1950

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Birth of the Dragon
2015 Miles Ahead
2014 Tah pěšcem
2006 Ve stínu Beethovena
2001 Ali
1995 Nixon
1987 Bláznivá

Dokumentární

2014 The Miles Davis Documentary (TV film)
Virtuozita

Herecká filmografie

Filmy

1991 For the Boys

Dokumentární

2008 Trailers from Hell

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 The Miles Davis Documentary (TV film)
Virtuozita

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky