foto

Marius Laurey

  • nar. 11.11.1925
  • zem. 1.4.2006 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Tout le monde peut se tromper
1981 La double vie de Théophraste Longuet (TV film)
1980 Drahá neznámá
1979 Dernier choix du maréchal Ney, Le (TV film)
Le pull-over rouge
Roi Muguet, Le (TV film)
1978 Důchodce (TV film)
Láska s otazníkem
Violette Nozière
1977 Dům těch druhých (TV film)
Prožít si své peklo
Stepující stonožka
1976 Marie-poupée
Qui j'ose aimer (TV film)
1975 La mort du pantin
1974 Borsalino a spol.
Madame Bovary (TV film)
Přízrak svobody
1973 Není kouře bez ohně
1972 Kean: Un roi de théâtre (TV film)
Nez d'un notaire, Le (TV film)
Vražda je vražda
1971 Donogoo (TV film)
Vrahové pořádku
1970 Borsalino
Fauteuil hanté, Le (TV film)
Roztržitý
Umřít na lásku
1969 Mléčná dráha
Tout peut arriver
Tři muži na jednom koni
1967 Risques du métier, Les
Zločin Davida Levinsteina
1966 Il faut que je tue Monsieur Rumann (TV film)
1965 Majordome, Le
1964 La Confrontation (TV film)
1962 Mesdemoiselles Armande (TV film)
1961 Mystères de Paris, Les (TV film)
Saint Tropez Blues
1959 Nikdo mne nemá rád
1956 Zákon ulic

TV seriály

1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
Marion (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Dobytí nebe (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1974 Juive du Château-Trompette, La (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1968 Homme de Picardie, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky