foto

Ota Pavel

  • nar. 2.7.1930
    Praha, Československo
  • zem. 31.3.1973 (42 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 Smrt krásných srnců - kniha
1982 Králíci s moudrýma očima (TV film) - kniha
1979 Zlatí úhoři (TV film) - kniha
1975 Forbidden Dreams (studentský film) - kniha
Kapři pro Wehrmacht (studentský film) - kniha
1973 Čestné kolo (TV film) - kniha
1972 Pohár za první poločas (TV film) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Kapr na černo (studentský film)
1962 Poslední etapa

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Můj bratr Ota Pavel (TV film) - a.z.
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Jak jsem se zbláznil (S02E02)
1996 Ota Pavel (TV film)

Fanoušci tvůrce