foto

Ocean Hellman

  • nar. 8.11.1971 (49 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jako pavouk
Na palubě Jednorožce (TV film)
2000 We All Fall Down
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
1990 Cokoli za přežití (TV film)
1988 Almost Grown (TV film)
1983 Best Christmas Pageant Ever, The (TV film)
Haunting Passion, The (TV film)

TV seriály

2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Damned Thing (S02E01)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Crossing Jordan (S02E08)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Náhradní matka (S07E04)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Gettysburg (S06E17)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Matryoshka (S03E14)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Touha srdce (S03E08)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Constable Constable (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky