Reklama

Reklama

Recenze (7)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět další z mnoha debilních dílů. Jde v podstatě o to, že kdesi v zapadákově občas zafouká vítr, ze země prosákne ropa, lidi zešílí a dělají šílené věci. Celé městečko má pod kontrolou absolutně nesympatický a lehce retardovaný sheriff. V první sérii jsem viděl o pořádný kus debilnější díly, ale tento také za zhlédnutí nestojí. Po hororové stránce obrovské nic a po ostatních stránkách taky. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada začala výborně. Musím přiznat, že jsem sice čekal větší jízdu, i tak je to ale nadprůměrná epizoda, která rozhodně stojí za pozornost. Opět výborná atmosféra, která postupem času houstne, skvělá hudba a postavy a výborné skvěle natočené finále, které je ale očekávatelné. Další parádní záležitost a jeden z mála opravdu čistokrevných hororů v sérii. 80%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý příběh vyprávějící o malém městečku Cloverdale, které je sužováno tajemnou silou budící v lidech velmi násilné chování. Docela krvavý a temný díl, více než solidní začátek druhé sezóny. 80%. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně, nejlepší epizoda z celé druhé série. Podle výborné povídky (u nás, jako Proklatost) Ambrose Bierce, ze které si další autorská legenda, autor Já, Legenda:-) Richard Matheson vybral jen motiv neviditelné stvůry, která zabíjí na kopcovitých loukách, čímž nám vznikl z 95% zcela nový a originální příběh. S totál dark koncem, který se jen tak nevidí. Tedy...já ho tenkráte, nečekal. A Ted Raimi opět nezklamal, ve svém výběru ulítlých postav.:) Čas od času si nahlas pro sebe řeknu...Ta Zatracená...Věc.;-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama