foto

Filip Bobek

  • nar. 9.10.1980 (39 let)
    Gdaňsk, Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wkręceni 2
2011 80 milionů
Místnost sebevrahů
2010 Weekend
2007 Ranczo Wilkowyje

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Farbowany lis (S06E04)
další epizody (5)
2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Grzechy przeszłości (S05E10)
další epizody (23)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (8)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2015 Singielka (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Episode 1 (S06E01)
Episode 12 (S05E12)
další epizody (11)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (22)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Laweciarze (S09E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (10)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
Kanał (S05E08)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
další epizody (7)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
Prosto w serce (TV seriál)
2008 BrzydUla (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky