foto

Filip Bobek

  • nar. 9.10.1980 (38 let)
    Gdaňsk, Pomorskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Wkręceni 2
2011 80 milionů
Místnost sebevrahů
2010 Weekend
2007 Ranczo Wilkowyje

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
2013 2xl (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace