foto

Paulina Gałązka

  • nar. 21.8.1989 (28 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
2016 Mžitky
Něžnost
2015 Kroki
Król zycia
Nový svět
Zyc nie umierac
2014 Kameny na pevnost
2013 Dívka ze skříně
2011 Ve jménu ďábla
2010 Babí léto
2005 Say That You Love Me

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Skazane (TV seriál)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace