foto

Nathaniel Hawthorne

  • nar. 4.7.1804
    Salem, Massachusetts, USA
  • zem. 19.5.1864 (59 let)
    Plymouth, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Wakefield - povídka
2000 The Scarecrow - kniha
1995 Šarlatové písmeno - kniha
1991 Amonina pomsta (TV film) - povídka
1977 La lettre écarlate (TV film) - kniha
1973 Šarlatové písmeno - kniha
1963 Hrůzostrašné příběhy - povídka
1961 Feathertop (TV film) - kniha
1940 The House of the Seven Gables - kniha
1934 The Scarlet Letter - kniha
1926 The Scarlet Letter - kniha
1922 Tense Moments from Great Plays - kniha
1911 The Scarlet Letter - kniha
1910 House of the Seven Gables, The - kniha
1908 The Scarlet Letter - kniha

TV seriály

1979 The Scarlet Letter (TV seriál) - kniha
1977 Fauno di marmo, Il (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace