foto

Alan Bridges

  • nar. 28.9.1927
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.12.2013 (86 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 The Tale of Little Pig Robinson (TV film)
1987 Apt Pupil
1985 Displaced Person (TV film)
The Shooting Party
1984 Ten magor Wilson (TV film)
1982 Návrat vojáka
1981 Very Like a Whale (TV film)
1980 Rain on the Roof (TV film)
1978 Dívka v modrém sametu
Saturday, Sunday, Monday (TV film)
1977 Věk nevinnosti
1976 Summer Rain
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
Out of Season
Savages (TV film)
1974 Crown Matrimonial (TV film)
Joe's Ark (TV film)
Pouto nejsilnější (TV film)
1973 Námezdní síla
1972 Follow the Yellow Brick Road (TV film)
Shelley (TV film)
1971 The Wild Duck (TV film)
Traitor (TV film)
1970 Lie, The (TV film)
1969 Child and a Half, A (TV film)
Julius Caesar (TV film)
1968 On the Eve of Publication (TV film)
1966 Days to Come (TV film)
1965 Act of Murder
Invasion
Miss Julie (TV film)
Stranger in the Family, A (TV film)

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Sextet (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Great Expectations (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
The Idiot (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 You Can't Win (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Dívka v modrém sametu
1965 Miss Julie (TV film)

TV seriály

1964 Theatre 625 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky