foto

A.J. Cronin

  • nar. 19.7.1896
    Cardross, Dunbartonshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 6.1.1981 (84 let)
    Montreux, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1979 Tooi ashita - kniha
1976 Slečna Meg a talíř Ming (TV film) - kniha
1975 Svetlo severu (TV film) - kniha
1971 Tere Mere Sapne - kniha
1966 Hinter diesen Mauern (TV film) - kniha
1963 Svetlo severu (TV film) - kniha
1960 Citadel, The (TV film) - kniha
1959 Podvržený zločin - kniha
1958 Kala Pani - kniha
1956 Ich suche dich - kniha
The Spanish Gardener - kniha
1955 Sabar Uparey - kniha
1946 Zelená léta - kniha
1944 The Keys of the Kingdom - kniha
1942 Hatter's Castle - kniha
1940 ... A hvězdy mlčí - kniha
Vigil in the Night - kniha
1938 Citadela - kniha
1934 Grand Canary - kniha
Once to Every Woman - kniha

TV seriály

2003 Citadela (TV seriál) - kniha
1993 Doctor Finlay (TV seriál) - kniha
1983 The Citadel (TV seriál) - kniha
1974 Stars Look Down, The (TV seriál) - kniha
1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál) - kniha
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál) - kniha
1960 Citadel, The (TV seriál) - kniha
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - kniha
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál) - kniha
1954 Climax! (TV seriál) - kniha
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál) - kniha

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1941 Shining Victory - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace