foto

Rike Schmid

  • nar. 19.7.1979 (41 let)
    Hannover, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Waldgericht - ein Schwarzwaldkrimi (TV film)
2020 Die Schule der magischen Tiere
2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Il destino degli uomini
2017 Jürgen - Heute wird gelebt (TV film)
2016 Open My Eyes
2015 Bloß kein Stress (TV film)
Mein gebrauchter Mann (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Don 2
Katie Fforde: K čertu s Davidem (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Zrovna Afrika (TV film)
2009 Butter bei die Fische (TV film)
Entführt (TV film)
Jen na lásce záleží (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Die dunkle Seite (TV film)
Popelkou na jednu noc (TV film)
2007 Wortbrot
2006 Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Schwere Jungs
2005 Die Hitlerkantate
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Baal
Nero, císař římský (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
Wir
2002 Milostný čtyřúhelník (TV film)
2001 Mravnostní oddělení (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Schuld und Vergebung (E01)
HaMenatzeah (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles hat ein Ende (S10E02)
Wilsberg (TV seriál)
Morderney (E58)
2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Der Pilot (S01E01)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Krok do prázdna (S03E04)
Goldfinger (S03E03)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Daltons von Büdringhausen (E16)
Die Moorhexe (E15)
Napoleons Klo (E14)
další epizody (9)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Der Terminator aus Ulan Bator (E07)
Gemopst (E06)
Durch die Blume (E05)
další epizody (7)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Verzweiflungstat (S02E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2006 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
2003 Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky