foto

Alisa Chazanova

  • nar. 13.2.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Humorista
2017 Korotkije volny
Oskolki
2015 Strana Oz
Zavtra (TV film)
2014 Šreděr
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2012 Poka noč ně razlučit
Ritin nejnovější příběh
Žena v černém
2011 Beduín
Sobiratel pul
Srdce jako bumerang
2009 Skazka pro temnotu
2008 Kalejdoskop
2006 977
2005 Ve dvou

TV seriály

2015 Rodina (TV seriál)
2014 Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Oskolki

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Oskolki

Producentská filmografie

Filmy

2017 Oskolki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace