foto

Tom Drake

  • nar. 5.8.1918
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.8.1982 (64 let)
    Torrance, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 A Life in Words and Music - a.z.
1976 Mayday at 40,000 Feet! (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Crackle of Death (TV film)
The Green Hornet
The Spectre of Edgar Allan Poe
1973 Savage Abduction
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1968 Assassino ha le mani pulite, L'
Warkill
1967 Red Tomahawk
1966 Johnny Reno
The Singing Nun
1965 House of the Black Death
Písečný ptáček
1960 The Bramble Bush
1959 Warlock
1958 Money, Women and Guns
1957 Date with Disaster
Raintree County
The Cyclops
1955 Betrayed Women
Sudden Danger
1953 Sangaree
1951 Disc Jockey
FBI Girl
Never Trust a Gambler
1950 Vánoční přání
1949 Mr. Belvedere Goes to College
Scene of the Crime
1948 Alias a Gentleman
Lassie: Rodné stráně
Words and Music
1947 Cass Timberlane
I'll Be Yours
The Beginning or the End
1946 Faithful in My Fashion
Odvážná Lassie
Zelená léta
1945 Main Street After Dark
This Man's Navy
1944 Bílé útesy doverské
Dvě děvčátka a námořník
Maisie Goes to Reno
Marriage Is a Private Affair
Mrs. Parkington
Setkáme se v St. Louis
1943 Northern Pursuit
1940 Our Town
The Howards of Virginia
The Mortal Storm

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1982 It Came from Hollywood - a.z.

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace