foto

Lara Kelly

  • nar. 10.3.1979 (40 let)
    Humboldt, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
2009 Last New Year, The
2006 Run Robot Run!
2002 If Wishes Were Horses
2000 Love Disease
Pooch and the Pauper, The (TV film)
1999 New Jersey Turnpikes
Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)

TV seriály

2013 V utajení (TV seriál)
No. 13 Baby (S04E13)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Předbudoucí nečas (S03E08)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
The Other Dick (E09)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace