foto

Till Firit

  • nar. 10.3.1977 (43 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nachtschatten - Der Usedom-Krimi (TV film)
Schmerzgrenze - Der Usedom-Krimi (TV film)
Vom Geben und Nehmen - Der Usedom-Krimi (TV film)
2019 Kühn hat zu tun (TV film)
Tatort - Krank (TV film)
2018 Polizeiruf 110: Tatorte (TV film)
Sieben Stunden (TV film)
2016 Dinky Sinky
To nás teda dostalo
2012 Zimmer 34
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
2007 Windland (TV film)

TV seriály

2017 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Winters letzter Fall (E15)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Werner Demscher (S04E08)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
2002 Sternenfänger (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky