foto

Sergej Ugrjumov

  • nar. 24.1.1971 (49 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sem mayskikh dney
Skazka. Jesť
2011 Rejder
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Vrabčák
Ťomnyj mir
2009 Fonogramma strasti
2007 Gagarinův vnuk
2004 32-e děkabrja (TV film)
Táta
2002 Hvězda
2000 Staryje kljači

TV seriály

2018 Kop (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
2013 Děpartament (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ržavčina (S03E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky