foto

Carol Sobieski

  • nar. 16.5.1939
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 4.11.1990 (51 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Prachy za nic
1991 Sarah prostá a neuvěřitelná (TV film)
Smažená zelená rajčata
1989 Zimní lidé
1987 Place to Call Home, A (TV film)
1985 Můj život milence (TV film)
Sylvester
1982 Annie
Hračka
1980 Where the Ladies Go (TV film)
Women's Room, The (TV film)
Znovu na cestě
1978 Šampión
1977 Sunshine Christmas (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Harry S. Truman: Plain Speaking (TV film)
1974 Reflections of Murder (TV film)
1973 Sunshine (TV film)
1971 Little Game, A (TV film)
Neon Ceiling, The (TV film)
1970 Dial Hot Line (TV film)
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)

TV seriály

1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1975 Sunshine (TV seriál)
1974 Paper Moon (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace