foto

Thomas Unger

  • nar. 1970
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Der Boandlkramer und die ewige Liebe
2018 Katie Fforde: Láska na druhý pokus (TV film)
2017 Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2015 Svatební šílenství (TV film)
2012 Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film)
2010 Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
2009 Gletscherblut (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Baching (TV film)
Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)
Místo činu: Mnichov - Starý mrzout (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)

TV seriály

2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Schuld und Vergebung (E01)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Stiller Abgang (S11E07)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Stein im Bauch (S01E11)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (13)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nelehké rozhodnutí (S03E12)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky