foto

Willy Russell

  • nar. 23.8.1947 (72 let)
    Whiston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Dancin' Thru the Dark
1989 Shirley Valentinová
1983 Rita
1982 A Time to Die

TV seriály

1983 One Summer (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1990 Dancin' Thru the Dark

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
Movie Connections (TV seriál)
2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky