foto

Jonathan Hardy

  • nar. 20.9.1940
    Wellington, Nový Zéland
  • zem. 30.7.2012 (71 let)
    Southern Highlands, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Farscape: Mírová operace (TV film) - vyp.
1984 Constance
1979 The John Sullivan Story (TV film)
Šílený Max
1974 Stěhování

TV seriály

2010 Magical Tales (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál) - vyp.
Bad Timing (S04E22) - vyp.
We're So Screwed: Part 3: La Bomba (S04E21) - vyp.
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20) - vyp.
další epizody (10)
2002 Farscape (TV seriál) - vyp.
Kansas (S04E12) - vyp.
Unrealized Reality (S04E11) - vyp.
Coup by Clam (S04E10) - vyp.
další epizody (16)
2001 Farscape (TV seriál) - vyp.
Fractures (S03E18) - vyp.
The Choice (S03E17) - vyp.
Revenging Angel (S03E16) - vyp.
další epizody (19)
2000 Farscape (TV seriál) - herec, vyp.
A Clockwork Nebari (S02E18) - vyp.
The Ugly Truth (S02E17) - vyp.
The Locket (S02E16) - vyp.
další epizody (22)
1999 Farscape (TV seriál) - vyp.
A Bug's Life (S01E18) - vyp.
Through the Looking Glass (S01E17) - vyp.
A Human Reaction (S01E16) - vyp.
další epizody (17)
1992 Skippy (TV seriál)
1985 Butterfly Island (TV seriál)
1976 Andra (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hunt Angels
2001 Farscape Undressed (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Kdo s koho
1984 Constance
1980 Krotitel Morant

TV seriály

1992 Skippy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Kdo s koho

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace