foto

Rafael Cobos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Svobodná země - původní scénář
Yo, mi mujer y mi mujer muerta
2016 Muž tisíce tváří
Toro
2014 Mokřina
2013 El amor no es lo que era
2012 Ali
Zásahová jednotka č. 7
2009 After
2005 7 vírgenes

TV seriály

2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Morová rána (TV seriál)
El viejo mundo (S02E06)
Conrado (S02E05)
Eugenia (S02E04)
další epizody (6)
2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky