foto

Patrice Martinez

  • nar. 12.6.1963
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • zem. 25.12.2018 (55 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 The Effects of Magic
Vinnetou se vrací (TV film)
1987 A Walk on the Moon
Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
1986 Tři amigos
1978 Konvoj

TV seriály

1998 Air America (TV seriál)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Baby Blues (S03E09)
1980 Magnum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky