foto

Laura Malmivaara

  • nar. 26.10.1973 (47 let)
    Kajaani, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pimein hetki
Risto Räppääjä ja yöhaukka
Teit meistä kauniin
2015 Ollaan vapaita
2014 Lomasankarit
2013 Kerron sinulle kaiken
Miten meistä tuli ystäviä
2011 Ella & Aleksi
2009 Rukoushetki
2008 Bouřlivák
Late Fragments
Prossimo tuo, Il
2006 Babova auta
Ranta (TV film)
Riisuttu mies
2005 FC Venuše
Zamrzlá země
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
Vares - Yksityisetsivä
2003 Hymypoika
2002 Kuutamolla
L'amore di Màrja
2000 Automat na lásku
1997 Siivoton juttu (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Romanovin kivet

TV seriály

2021 Kentän laidalla (TV seriál)
2020 Desatero hříchů (TV seriál)
Syntiinlankeemus (S02E06)
Viimeinen voitelu (S02E05)
Temppelin likaaja (S02E04)
další epizody (6)
2019 Kellot soi (TV seriál)
Kevätjuhla (E10)
Arviointi (E09)
De Lux School (E08)
další epizody (10)
Sorjonen (TV seriál)
Šachová novela (část druhá) (S03E10)
Šachová novela (část první) (S03E09)
Dáma v zrcadle (část druhá) (S03E08)
další epizody (9)
2018 Bullets (TV seriál)
Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
další epizody (8)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Tapaus Sofia Sivenius 2/2 (E12)
Tapaus Sofia Sivenius 1/2 (E11)
Tapaus Vaartama & Vaartama (E10)
další epizody (12)
Sorjonen (TV seriál)
Vážky (část první) (S01E04)
Domeček pro panenky (část třetí) (S01E03)
Domeček pro panenky (část druhá) (S01E02)
další epizody (4)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Kaahariauto 2/2 (E04)

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál) - prův.
2010 Seksin ABC - Tohtori Zukovskin salaiset kansiot (TV seriál)
2002 Kurkistus Kuutamolla-elokuvaan

Divadelní záznam

2003 Me olemme taas (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 100 vuotta, 100 minuuttia (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
2001 Soppamies (TV pořad)