foto

Calder Willingham

  • nar. 23.12.1922
    Atlanta, Georgia, USA
  • zem. 21.2.1995 (72 let)
    Laconia, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Popínavá růže
1978 Thou Shalt Not Commit Adultery (TV film)
1974 Zloději jako my
1970 Malý velký muž
1967 Absolvent
1961 Křivák
1960 Spartakus
1958 Vikingové
1957 Stezky slávy
The Strange One - scénář, divadelní hra

TV seriály

1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Popínavá růže - kniha
1957 The Strange One - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace