foto

Michelle King

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Judy's Got a Gun (TV film)

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One About the Recent Troubles (S03E01)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Chaos (S01E10)
Inauguration (S01E01)
2016 BrainDead (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
End (S07E22)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Trestní řízení (S07E01)
První klient (S06E22)
Krize sebedůvěry (S06E21)
další epizody (5)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Oppo Research (S06E04)
další epizody (7)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Hitting the Fan (S05E05)
Outside The Bubble (S05E04)
další epizody (7)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
Anatomy of a Joke (S04E07)
The Art of War (S04E06)
další epizody (9)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (15)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Protekce (S02E05)
Velký úklid (S02E04)
Opět u kormidla (S02E01)
další epizody (6)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Striptérka (S01E02)
Pilot (S01E01)
2006 Po právu (TV seriál)
Golden Boy (E03)
Pilot (E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 492 (S02E13)
Day 485 (S02E12)
Day 478 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Chaos (S01E10)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
další epizody (10)
2016 BrainDead (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Crossing the Line (E13)
Side Man (E12)
Lovers (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Šabatové pásmo (S01E07)
Striptérka (S01E02)
1994 Svědectví (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showrunners: The Art of Running a TV Show
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2010 Education of Alicia Florrick: Making Season One, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace