Reklama

Reklama

Svědectví

(seriál)
  • Česko Poslední boj (více)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Jeden vedecký experiment skončí katastrofou - z laboratória unikne smrteľne nebezpečný vírus, ktorý zabije niekoľko ľudí. Tisícky obyvateľov v zúfalstve volá políciu, aby im pomohli. Medzi nich patrí aj Stu Redman (Gary Sinise), Frannie (Molly Ringwald) a rocková hviezda Larry, ktorí všade okolo seba vidia mŕtvych ľudí. Postupne zistia, že patria k tým šťastlivcom, ktorí sú voči vírusu imúnni. No nie sú sami. Existujú totiž nepriatelia, ktorí chcú túto tragédiu využiť vo svoj prospech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Indiana 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ, zatímco všichni ostatní tohle viděli v šestidílné sérii, já to měl pučené na jeden den na dvd jako celek a těch šest hodin, toho sem si všimnul až doma, že to trvá takovou dobu. Čuměl sem na ten film s kámošem, bavilo mě to, ale po třech hodinách jsme se začali hypernudit, asi hodinu během toho hráli Dostihy a sázky a ty další dvě hodiny už jsme bohužel nedokoukali (nebo spíš bohudík). ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina filmov na motív románu Stephena Kinga skončil aj tento film/seriál celkom dobre. Je to bohužiaľ jeden z tých filmov, ktoré sa na filmovú adaptáciu hodia menej a nie každý divák to vydrží pozerať celých 366 minút. Snažili sa to natočiť presne podľa knihy, čo oceňujem. Každopádne sa jedná o veľmi dobre natočený snímok a určite musím spomenúť snové scény hlavných protagonistov, ktoré boli natočené veľmi dravo a desivo. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Řekla jsem si, že mám ráda Kinga, tuhle knihu jsem nečetla, celkem mě baví postapokalyptická sci-fi a jako bonus je v hlavní roli Gary Sinise. První díl byl celkem slušnou nabídkou počínající katastrofy s neduhem velmi nízkého rozpočtu a tudíž zahanbující výpravy. Druhý díl by uspokojil kdekterého studenta religionistiky. Tedy hlavně studenta jednoduššího, který nesnáší náznaky a vše potřebuje servírovat velmi polopaticky. Druhá část je totální propadák a ještě v ní není ani moc na co koukat, protože na Sinise před kamerou nezbylo místo. Začala jsem být hodně ráda, že tohoto Kinga jsem nečetla. Zadala jsem si úkol ignorovat náboženské sentence. A od třetího dílu to šlo prakticky samo, protože děj začal být opět zajímavý, ba co dím, dokonce napínavý. Děj je mnohdy příliš natahovaný a druhý díl bych zrušila úplně, po sestříhání by mohl vzniknout jeden hodně dobrý celovečerní film, který by se mohl oprostit od několikanásobného doslovného výkladu. Ono by bylo totiž hodně fajn, kdyby autoři alespoň občas ponechali něco na divákově fantazii. Škoda, že Ed Harris měl jen zanedbatelnou roličku. Hodně se mi líbil Sheridan a pochopitelně Gary Sinise. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Hoci z Kingových adaptácií predstavuje The Stand jednu z tých vydarenejších, v porovnaní s knihou sa jedná naozaj len o podpriemerný zážitok. Všetka ta atmosféra beznádeje, zúfalstva, pocit osamelosti vo vymretom svete, hľadanie priateľov a spojencov, boj proti nadprirodzenému protivníkovi, to všetko je v knihe dokonalé. Vo filme už žiaľ nie. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Kvalita serie stoji na vybornych prvych dvoch dieloch, ktore neobjasnuju vela faktov a maju tak prijemnu hororovu, mysterioznu atmosferu a su posobivym obrazom postkatastrofickeho sveta. Dalsie dve casti naopak kvalitativne o dost horsie, dejovo nezaujimave a divak si tak aj zacina viac vsimat chyby, ktore pred tym prehliadal. A to hlavne niektore priserne napisane dialogy a otrasny herecky vykon jednej z hlavnych protagonistiek. Chvala bohu, zabavnost udrzuje niekolko osvedcenych hercov (Miguel Ferrer, Matt Frewer), fajnovy pesnickovy soundtrack, a dozvuky skvelej atmosfery z prvych dvoch dielov v podobe vsadepritomnych prehnitych mrtvol. Celkovo vsak zaujimavy serialovy pocin, ktory jednoznacne stoji za pozornost. (6.3/10) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (19)

  • Scéna, kdy se Randallu Flaggovi obrátí ruka dozadu, byla docílena tak, že na jeho levou ruku byl nanesen make up tak, aby vypadala jako zadní část jeho pravé ruky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama