foto

Kevin Allen

  • nar. 15.9.1962 (58 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Lebky
1999 Velký šprým
1997 Spice World
Twin Town
1996 S dívkami je to jiné
Trainspotting
1991 Bernard and the Genie (TV film)
1988 Firma (TV film)
1987 Eat the Rich
1985 Supergrass, The

TV seriály

2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Konec (S03E06)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
1992 Look at It This Way (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1982 The Comic Strip Presents (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2013 Cirkus
2004 Agent Cody Banks 2
1999 Velký šprým
1997 Twin Town

TV seriály

2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood

Producentská filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood

Host

TV pořady

2014 Princess Rap Battle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky