foto

David Caffrey

  • nar. 1969
    Greystones, hrabství Wicklow, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Commander: The Fraudster, The (TV film)
2003 Krádež legendy
2001 Na nose
1998 Divoch Jack
1997 Bolt
1994 Connivers, The

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (6)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
A Higher Power (S01E04)
další epizody (4)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace