foto

Čechomor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 O pokladech (TV film)
2002 Rok ďábla
2001 František (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Čechomor 30 let (TV film)
2013 ČT Live - Čechomor 25 let (koncert)
2011 Čechomor: Čechomor v Národním (koncert)
2008 Tříkrálový koncert (koncert)
2005 ČT Live - Čechomor (koncert)
2003 Čechomor: Proměny Tour 2003 (koncert)

Host

TV pořady

2015 Světlo pro Světlušku 2015 (TV pořad)
2014 Dobročinná akademie aneb Paraple 2014 (TV pořad)
2013 Adventní koncerty 2013 (TV pořad)
2005 Veselé vánoční (pří)hody (TV pořad)
2001 Bylo nebylo v Silvestru 2001 (TV pořad)
Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace