Reklama

Reklama

Čechomor: Proměny Tour 2003

(koncert)
  • USA Čechomor: Transformations Tour 2003
Hudební / Dokumentární
Česko, 2003, 114 min

Tracklist:
1. INTRO I.
2. KONÍČKY
3. NA VSETÍNĚ
4. VČELÍN
5. SUSEDOVI KONĚ
6. NEVĚRA
7. INSTRUMENTÁLKA
8. SEDĚM NOCÍ
9. HUSIČKY
10. MICHÁLEK
11. V ZELENÉM HÁJI
12. INTRO II.
13. PROMĚNY
14. MEZI HORAMI
15. VYŠLY RYBY
16. DOBŘE TI JE JANKU
17. ZDÁLO SA NĚ
18. ZABITEC
19. HRUŠKA
20. SVATBA
21. VOJÁK
22. ŠIMBOLICE
23. VĚTŘÍČEK
24. VELICKÉ ZVONY
25. DUDÁČEK
26. GORALE
27. PIVNIČKOVÁ
28. AJ ČO NĚDÁŠ (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

heyda 

všechny recenze uživatele

Kdo má v sobě ještě trochu muzikantské a lidové cítění, musí prostě Čechomory milovat. Byl jsem na jejich koncertě a byl prostě skvělý. Chlapi už maj svoje roky, ale energii by mohli rozdávat a ten zpěv doopravdy super. Tady není prostě co vytýkat. Jen tak dál. ;-) Doufám, že zas přijedou do J.Hradce. :-) ()

Rema 

všechny recenze uživatele

Záznam jednoho z nejlepších koncertů turné Čechomoru, natočený v Pražské T-Mobile Aréně (11.dubna 2003) za účasti 11 tisíc diváků. Natáčeno bylo 5-ti kanálovou zvukovou technikou za asistence 12-ti kamer (jedna přímo na houslích K. Holase a jedna na violoncellu M. Pavlíka), na DVD je rovněž obsažena zvuková stopa v systému DTS. Jedná se o první český koncert s dvěma prostorovými zvuky 5.1. a obrazovým formátem 16:9. Playlist čítá 28 písní, z čehož prvních 13 hraje Čechomor v klasické sestavě, zbytek s Collegiem českých filharmoniků pod taktovkou Ondřeje Vrabce. Jako hosté vystupují: Lenka Dusilová, Milan Cimfe a Camilo Caller. Vynikající podívaná i poslech. ()

Reklama

the_weaver 

všechny recenze uživatele

Záznam tohto koncertu mi otvoril oči a ja som zistil, čo je Čechomor zač. Už koncert samotného Čechomoru je pozoruhodný, ale keď sa po 40 minútach za nimi otvorí ďalšie pódium s filharmonikmi, tak sa ešte len začne tá pravá podívaná. To si môžete vybrať, či Vám zimomriavky majú nabiehať kvôli magickej hudbe alebo čarovným vizuálnym efektom. Je to ale ich citlivá kombinácia, ktorá je tak podmanivá. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že jsem jeden z těch koncertů viděla na vlastní oči. Ačkoliv jsem byla ještě malé, hudbu nevyhraněně poslouchající dětátko, už tehdá se mi to sakra líbilo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčne najlepší koncert z Čiech ,krásne nanovo prerobené ľudové piesne s moderným feelingom ,úžasný zvuk a dokonalý hudobníci. Mám rád pestrosť a množstvo skĺbených nástrojov je ako balzam na dušu.Mám dvd aj 2cd vydanie a púšťam si to fakt často,moja srdcovka - Mezi horami. 100%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama