foto

Martin Preiss

  • nar. 18.9.1978 (41 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 LOVEní
2017 Raabta
2016 Trosečník (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
2010 Anděl (TV film)
2009 Ať žijí rytíři!
Synova válka (studentský film)
We Shoot with Love
2008 Bobule
2006 Bilder von der Verteidigung eines Hofes
2005 Blízko nebe
2004 Choking Hazard
Koumáci (studentský film)
2002 Biker
Metruška (studentský film)

TV seriály

2010 Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ztracená bitva (E14)
Ticho před bouří (E13)
Strašidla (E12)
další epizody (14)

Dokumentární

2012 Dva nula

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Biker

Režijní filmografie

Filmy

2002 Metruška (studentský film)