Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (225)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Největší problém romantických komedii je v tom, že musí přijít s něčím novým neokoukaným a originálním. Tady je něco nového jen v to, že jedna z postav je včelař a chová myš jinak zbytek je kopírka dříve viděného. Paní Kramperová je kopírka Rebel Wilson (vzhled a chování) a její rady zase kopírují rady matky dcery z filmu Ženy v pokušení jen jsou více sexistické. Máme zde i zpěv na playback před okny domu což bylo i v Deníku Bridget Jonesové a úvodní nepodařenou svatbu jsem též někde viděl jen si už nevzpomenu kde. Nicméně v rámci možností české tvorby se jedná o nadprůměr ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Evidentně jsem asi jeden z mála, ale mně tato romanťárna hodně sedla. Ester to fakt seklo, nehraje si na modelku a přitom je to krásná herečka. J. Prachařovi začínám opravdu přicházet na chuť, tady byl výborný. Slabý článěk bych viděl v jebnuté kámošce E. Kramerové. Malinko mi to bortila. Nemuselo se tolik zpívat, ale vtipné to bylo. Závod na pardubickém závodišti super. U mě fakt dobré, pohodová komedie. Necítil jsem až takový tlak na to, aby se tato komedie něčím stala, v tom vidím velké plus... ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Štědrý večer neplánovaně s filmy Karla Janáka a jak v případě pohádky, tak v případě této komedie mohu hlásit spokojenost. Překvapuje mě tak nízké hodnocení, není to komedie přeplněná trapností kromě Richardovy ujeté kamarádky. Ano, je to předvídatelné, ale realita dnešních seznamek a ujetosti je v lehce nadsazeném stylu zachycena věrně. Ester Geislerová kvete do krásy a Jaroslav Plesl nezklame nikdy ale opravdu nikdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je ale bída. Zatím nejlepší český film roku 2019, co jsem viděl a to se mi to moc nelíbilo, ale oproti tomu, co už jsem z tohoto roku viděl (Úhoři mají nabito, Narušitel, Cena za štěstí) je tohle úžasnej film. Ale jinak to teda za moc nestojí. LOVEní je neskutečně utahaná a předvídatelná romantická komedie, u který snadno od nějaké 20. minuty odhadnete, jak celá skončí. Pár vtipných scének tam je, ale jinak je to nevtipné a trapné, dějově to je o ničem. Herecky nic moc, je vidět, že Prachař se snažil svoji roli zahrát co nejlíp, ale zas tak moc se mu to nepovedlo, i když se snažil. Nejlepší tu byla snad Žilková, té jsem její roli opravdu věřil, ale ta tam řekla jenom pár vět. Prostě je to další nepovedená česká romantická komedie, kterých tu je za poslední roky víc než dost a tahle není vůbec jiná. 2* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Komedie u které se párkrát od srdce i zasmějete (a pokud netrpíte narkolepsií, tak ani neusnete). A to se počítá! Jinak takový ten předvídatelný příběh o "nečekaném" zamilování - nějak mi v příběhu chybělo víc nějakých alespoň náznaků, které by k zamilování zavdaly příčinu. (viděl jsem: 2x) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • V čase cca 1:31:00 přichází Eliška (Ester Geislerová) s přítelkyní na střechu k úlům, aby tam rozmístila květiny. V té chvíli je ještě celá stěna s rákosem bez jediné kytky. O několik vteřin později rovná právě přinesené kytky vedle úlů a stěna už je celá vyzdobená květinami i s rámečky. (Tonula)
  • Při scéně v baru se vedle Elišky (Ester Geislerová) líbá pár mladých lidí. Scénu museli několikrát opakovat. Oba mladí hráli tak náruživě, že měli velký problém odehrát svou scénu bez smíchu. (Tonula)
  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)

Reklama

Reklama